Service van hoge kwaliteit voor uw auto

Camper-onderhoud

Voor het onderhoud van campers hebben wij een speciale brug die geschikt is voor campers. Voorkom pech en ga onbezorgd op reis met uw camper

Auto-onderhoud

De voornaamste reden van het onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner.

APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze verplichte technische keuring richt zich in de eerste plaats op de veiligheid van uw auto.

Reparatie

Heeft u de Bosch Car Service Pechhulp afgesloten bij een onderhoudsbeurt of de aanschaf van een gebruikte auto? Dan komt Bosch Car Service u snel te hulp in heel Nederland

Autobanden

Wanneer u veilig en comfortabel wil rijden zijn goede banden een vereiste. De banden zijn immers het enige contact tussen uw auto en de weg.

Remmenservice

Is uw auto toe aan nieuwe remblokken of –schijven? Met de kennis van Bosch Car Service en de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg.

Storingsdiagnose

Moderne auto’s zijn uitgerust met een zogeheten diagnosestekker. Hierop sluit de monteur Bosch-diagnoseapparatuur aan en dankzij de software die wij voor alle merken en modellen hebben, kunnen wij elke storing uitlezen.

Elektrisch en hybride

Elektrische en hybride auto’s, ook wel e-voertuigen genoemd, vergen een ander soort onderhoud dan auto’s met een benzine- of dieselmotor.

Accuservice

Als uw auto niet wil starten dan kan in veel gevallen de accu het probleem zijn. Met een groot assortiment aan accu’s bent u bij ons altijd aan het goede adres en bent u snel weer mobiel.

Aircoservice

Bosch Car Service heeft alle kennis en apparatuur in huis om dit volgens de geldende technische en milieueisen uit te voeren.

Vakantietips

Bosch Car Service heeft alle kennis en apparatuur in huis om dit volgens de geldende technische en milieueisen uit te voeren.

Remvloeistof vervangen

Is dat nodig dan, controle van de remvloeistof? Voor een optimale werking van de remmen, moet deze vloeistof inderdaad periodiek worden ververst.

Wintercheck

Het strenge winterweer vraagt heel wat van uw auto. Allereerst lijdt uw auto onder de kou. Zo veroorzaakt vrieskou vaak problemen met uw accu, waardoor uw auto mogelijk opstartproblemen heeft.

Vakantiecheck

Met de vakantiecheck minimaliseert u de kans op pech onderweg in uw vakantie. Wij controleren uw auto op alle essentiële punten voor uw vakantie.

Zomercheck

Langere ritten, hogere snelheden en temperaturen en zwaardere belading. Laat uw auto checken voor de fijnste ritten deze zomer!