Service van hoge kwaliteit voor uw auto

Auto-onderhoud

De voornaamste reden van het onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner.

APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze verplichte technische keuring richt zich in de eerste plaats op de veiligheid van uw auto.

Reparatie

Heeft u de Bosch Car Service Pechhulp afgesloten bij een onderhoudsbeurt of de aanschaf van een gebruikte auto? Dan komt Bosch Car Service u snel te hulp in heel Nederland

Autobanden

Wanneer u veilig en comfortabel wil rijden zijn goede banden een vereiste. De banden zijn immers het enige contact tussen uw auto en de weg.

Remmenservice

Is uw auto toe aan nieuwe remblokken of –schijven? Met de kennis van Bosch Car Service en de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg.

Storingsdiagnose

Moderne auto’s zijn uitgerust met een zogeheten diagnosestekker. Hierop sluit de monteur Bosch-diagnoseapparatuur aan en dankzij de software die wij voor alle merken en modellen hebben, kunnen wij elke storing uitlezen.

Accuservice

Als uw auto niet wil starten, dan komt de pechhulp na een telefoontje ter plaatse. Wij helpen u weer op weg. Is de accu de reden van het niet-starten? Dan vervangen wij deze kosteloos.

Aircoservice

Bosch Car Service heeft alle kennis en apparatuur in huis om dit volgens de geldende technische en milieueisen uit te voeren.

Remvloeistof vervangen

Is dat nodig dan, controle van de remvloeistof? Voor een optimale werking van de remmen, moet deze vloeistof inderdaad periodiek worden ververst.

Zomercheck

Langere ritten, hogere snelheden en temperaturen, zwaardere belading: uw banden krijgen flink wat te verduren op weg naar uw vakantiebestemming.