Occasions

Vind uw occasion bij BCS AutoGroep

Bent u op zoek naar een occasion? Dan zit u goed bij BCS AutoGroep. U kunt altijd zoeken binnen ons aanbod (jong) gebruikte auto’s. In onze showroom hebben wij occasions van verschillende merken in alle prijsklassen. Zo zit er altijd wel een occasion bij die bij u past.

Ontvang vrijblijvend advies

De aanschaf van een occasion kan een lastige opgave zijn. U wilt immers een betrouwbare auto die perfect past bij uw wensen en eisen. Bent u er nog niet helemaal over uit waar u naar opzoek bent? Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u dan graag verder bij de zoektocht naar een occasion die aansluit bij uw criteria.

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze is simpel. Zodra er een auto binnenkomt, krijgt deze direct een technische keuring in onze moderne werkplaats. Wij zorgen er daarnaast altijd voor dat de auto volledig wordt gereinigd. Als de auto aan onze kwaliteitseisen voldoet, wordt deze tegen een aantrekkelijke prijs in onze (online) showroom aangeboden.

Aanvullende services

Bij de aanschaf van een occasion kunt u altijd gebruikmaken onze aanvullende services. Ga bijvoorbeeld voor extra zekerheid onderweg met Pechhulp van Bosch Car Service. Of vind een passende dekking met de Autoverzekering van Bosch Car Service. U kunt tot slot ook kiezen voor RijGarant Finance, dit is een Autofinanciering via uw eigen vertrouwde autobedrijf.