Financiering

Financieren bij BCS AutoGroep

Bij BCS Autogroep kunt u gebruik maken van RijGarant Finance. De extra zekerheid die wij als BOVAG-lid u kunnen bieden. Een autofinanciering via uw eigen vertrouwde autobedrijf, met een snelle en goede service tegen een lage rente!

Passende oplossing

Voor zowel een nieuwe financiering als voor het oversluiten van een reeds bestaande lening heeft RijGarant Finance altijd een passende oplossing. Dat kan zijn in de vorm van een persoonlijke lening, doorlopend krediet of een van de vele varianten hierop. Voor de meeste kredieten geldt dat kwijtschelding bij overlijden is meeverzekerd. Daarnaast kan bescherming worden geboden voor het geval u onverhoopt ziek, arbeidsongeschikt of werkloos mocht worden.

Kredietvormen

Rijgarant Finance bemiddelt in kredieten van € 1.000,- tot € 100.000,- U kunt op verschillende manieren aflossen. Hieronder vindt u de belangrijkste financieringsmogelijkheden.

Persoonlijke lening

Bij deze kredietvorm blijft de rente gedurende de gehele looptijd vast. De looptijd is een van tevoren afgesproken aantal maanden. De maandtermijn bestaat uit rente en aflossing en na loop van tijd is de lening geheel afgelost. Voordeel van deze vorm van krediet is dat u van tevoren precies weet hoelang en hoeveel u gaat betalen.

Varianten op een persoonlijke lening:

  • Seniorenkrediet, voor personen tot 72 jaar;
  • Investeringslening, lage maandlast door looptijden van 96, 120, 180 of 240 maanden;
  • Privé-lease, speciaal voor auto, boot en caravan;
  • Doorlopend krediet.

 

Een doorlopend krediet is een zeer flexibele en moderne manier van lenen. Iedere maand betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing. Het geld dat is afgelost, kan zonder problemen ook weer opgenomen worden. Zo heeft u altijd extra geld achter de hand voor onverwachte uitgaven! En u mag onbeperkt boetevrij aflossen.

Varianten op een persoonlijk krediet zijn:

Spaarkrediet, lenen en sparen tegelijk met aantrekkelijke maandtermijn.