Welkom bij BCS AutoGroep

BCS AutoGroep is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft uitgebreid tot 4 vestigingen in; Amsterdam, Amstelveen, Breukelen en Almere. U kunt bij BCS AutoGroep terecht voor o.a. een reparatieonderhoud of apk keuring. Maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto elektronica. Dit alles in combinatie met de kennis van de Bosch Car Service monteurs is uw ingewikkelde probleem voor ons een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen.

 

Als universeel autobedrijf kunt u bij ons terecht voor alle merken auto’s. Of het nou gaat om reparatie, onderhoud of de aanschaf van een auto, wij helpen u weer op weg. Het team van BCS AutoGroep staat klaar om u van dienst te zijn!

Occasions

Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij BCS AutoGroep aan het juiste adres. We geven u graag advies over een voor u geschikt voertuig. In onze moderne showroom in Amsterdam, Amstelveen, Breukelen en Almere heeft u een ruime keuze in ons wisselende assortiment. Standaard hebben wij 5 tot 15 occasions op voorraad.

Financiering

Bij BCS AutoGroep kunt u gebruik maken van RijGarant Finance. De extra zekerheid die wij u als BOVAG-lid kunnen bieden. Een autofinanciering via uw eigen vertrouwde autobedrijf, met een snelle en goede service tegen een lage rente!

Pechhulp

Om de service compleet te maken biedt BCS AutoGroep één jaar pechhulp door héél Europa aan vanaf €31,50* per jaar. Bij aankoop van een occasion vanaf €4.500,- is onze pechhulp zelfs gratis. Zo bent u ook in het buitenland verzekerd van de service en kwaliteit die u van Bosch Car Service gewend bent. * In combinatie met regulier onderhoud