Wat is een Qooder

Nieuw concept van slimme mobiliteit

 

Qooder is een nieuw concept van slimme mobiliteit. Het eerste en enige voertuig ter wereld met vier kantelbare wielen en is nu verkrijgbaar bij Qooder Amsterdam. De vrijheid en behendigheid van een tweewieler. Het gemak en de veiligheid van vier wielen. Beleef de vrijheid en het soepele bochtenwerk van een motor en het gemak en de veiligheid van een auto. Lekker toeren in de buitenlucht, schuin de bocht door, eenvoudig langs de files en makkelijk parkeren. Met Qooder is het gevoel van motorrijden bereikbaar voor iedereen met een autorijbewijs.* Ervaar het gevoel van rijden op 2 wielen met het comfort, de Zwitserse degelijkheid en de veiligheid.
*mits behaald vóór 19 januari 2013

Innovatie

Qooder is synoniem met wereldwijde mobiliteits-innovatie. Uniek in zijn soort zonder directe concurrentie. Qooder herschrijft de regels van modern vervoer. Een ideaal vervoersmiddel voor alle soorten rijders.

Veiligheid

Qooder is veilig, stabiel en ontwikkeld om het comfort en de precisie van auto’s te evenaren. Slecht weer, zandwegen of verkeersdrukte, met een Qooder zijn dat geen obstakels meer.

Vrijheid

Wendbaarheid op de weg dankzij uitgekiende techniek. Qooder is synoniem aan gemakkelijk en zelfverzekerd reizen. Zijn wielen rotsvast op de weg, elke bocht met grote precisie volgend.

Emotie

Rijplezier, lol en minder stress in het stadsverkeer en op de snelweg. Qooder staat voor rijplezier in en uit de stad, zonder in te leveren op de compactheid en wendbaarheid van een motorfiets.